Fotbolltransfers.com - Peter Wettergren vill inte ha tränarjobbet i Elfsborg
Foto: Bildbyrån

Peter Wettergren vill inte ha tränarjobbet i Elfsborg

Publicerad: 2013-10-21 15:37 Allsvenskan

IF Elfsborg har frågat assisterande tränaren Peter Wettergren om att ta över huvudansvaret, skriver GT. Men han har avböjt.

I snart tio år har Peter Wettergren varit assisterande tränare i IF Elfsborg - som nu jagar en ny huvudtränare till nästa säsong.

Klas Ingesson är ännu inte avskriven, men är inte huvudspåret. Nu skriver GT att Wettergren fått frågan om att ta över huvudansvaret, men avböjt.

– Vi har en jättebra dialog med Peter. Han känner sig väldigt tillfreds med att vara assisterande tränare, det är det han vill, säger ordföranden Bosse Johansson till tidningen och fortsätter:

– Hade han varit intresserad så hade han kunnat vara chefstränare i en allsvensk toppklubb, för han har haft erbjudanden genom åren. Men vi har jätteglada över att ha Peter hos oss.

Peter Wettergren vill dock inte kommentera uppgifterna. BT skriver i dag att Elfsborg har nio kandidater och att fyra av dem är Henrik Larsson, Hans Eklund, Magnus Haglund och Torbjörn Nilsson.

– Jag vill inte kommentera några namn. Men jag är glad att det är ett stort intresse för det här jobbet och det känns som att vi kommer kunna hitta en bra lösning till slut, säger Johansson till GT.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus