Fotbolltransfers.com - Officiellt: Brassarna Igor och Gerlem till Syrianska
Foto: Lennart Månsson/Bildbyrån

Officiellt: Brassarna Igor och Gerlem till Syrianska

Publicerad: 2013-08-23 23:50 Allsvenskan

Precis som Fotbolltransfers.com tidigare avslöjat har Syrianska gjort klart med brassarna Igor Santos Koppe och Gerlem Willian de Jesus Almeida.

Det svenska transferfönstret stängde den 11 augusti. Några timmar senare kunde Fotbolltransfers.com berätta att Syrianska FC gjort klart med nya spelare.

Nu har klubben presenterat nyförvärven på sin officiella hemsida. Båda spelarna har skrivit på för resten av säsongen med option på två nya år.

21-årige Igor Santos Koppe är en central mittfältare som spelat i lägre divisioner i Brasilien.

Gerlem Willian de Jesus Almeida, 29, är en offensiv mittfältare med ett förflutet i bland annat rumänska Farul och Vaslui.

Anledningen till att man väntat flera veckor med att presentera spelarna har att göra med arbetstillståndet, vilket båda nu beviljats.

– Vi är nöjda med att vi fått igenom dessa två värvningar då vi tror att det är två spelare som kan vara hos oss under en längre tid samt att även truppen spetsas till ytterligare inför dem återstående omgångarna, säger ordförande Hobil Varli till klubbens hemsida.

– Vi måste tänka på framtiden och hur truppen ska se ut inför kommande säsong och vi hoppas att Willian och Igor kan visa framfötterna nu under hösten och vara något att satsa vidare på, fortsätter han.

Som en konsekvens av värvningarna valde sportchefen Jan Grigo att avgå. Läs mer om det här.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus