Fotbolltransfers.com - Victor Sköld klar för Åtvidaberg: "Fantastisk spelare"
FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Carl Sandin/Bildbyrån

Victor Sköld klar för Åtvidaberg: "Fantastisk spelare"

Publicerad: 2013-08-07 16:45 Allsvenskan

Åtvidaberg har gjort klart med Falkenbergs skyttekung Victor Sköld. "Jag kan inte kommentera det, mer än att det är en fantastisk fotbollsspelare", säger chefsscouten Kian Karam till fotbolltransfers.com.

Fotbolltransfers.com har tidigare avslöjat att flera allsvenska klubbar studerat Victor Sköld, 24, under säsongen. På 17 matcher i Superettan har anfallaren gjort tio mål och fem assist.

Hans kontrakt med Falkenbergs FF löper ut efter säsongen. Laget har goda chanser att apela allsvenskt nästa säsong. Men det blir i så fall utan 24-åringen.

Enligt uppgifter till Fotbolltransfers.com har Victor Sköld redan signerat ett kontrakt med Åtvidabergs FF och ansluter som bosman efter säsongen.

– Jag kan tyvärr inte kommentera mer än att Viktor Sköld är en fantastisk fotbollsspelare, som vi följt i flera matcher i år och tidigare år sedan hans tid i FC Trollhättan, säger ÅFF:s chefsscout Kian Karam till Fotbolltransfers.com.

Åtvidaberg värvar ofta från lägre divisioner och det har varit en framgångsrik strategi. Kian Karam berättar om klubbens scouting.

– Vi vet vår position inom näringskedjan och förstår att vi måste vara extremt tidiga med spelare som vi värvar. Vi vet också att vi inte kan värva spelare som har stora löneanspråk så just därför fokuserar vi på division 1 södra och norra, säger han. 

– Vi har hittills sett alla division 1-lag minst fyra-fem gånger var och kartlagt alla spelare i division 1 och Superettan. Jag skulle väl säga så mycket som att vi är Sverigeledande inom division 1, fortsätter chefsscouten.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus