Fotbolltransfers.com - Officiellt: Rúnar Már Sigurjónsson klar för GIF Sundsvall
Foto: GIF Sundsvalls officiella hemsida.

Officiellt: Rúnar Már Sigurjónsson klar för GIF Sundsvall

Publicerad: 2013-08-06 15:47 Superettan

Ari Skúlasons ersättare i GIF Sundsvall har anlänt. Det blir som väntat landsmannen Rúnar Már Sigurjónsson.

GIF Sundsvall bekräftar på sin officiella hemsida att den isländske mittfältaren Rúnar Már Sigurjónsson är klar för klubben. Han har skrivit på för 3,5 år.

– Runar är en offensiv mittfältare som egentligen behärskar mittfältets alla positioner. Hans styrkor ligger främst i hans utvecklade spelförståelse och passningsspel. Han är också duktigt på att ta sig till avslutslägen genom djupledslöpningar från mittfältet, säger Urban Hagblom till hemsidan och fortsätter:

– Som många nog känner till så har vi haft ögonen på Runar under en längre tid och vårt intresse intensifierades när vi nyligen sålde hans landsman Ari Skúlason till Odense i den danska superligan. Vi är väldigt nöjda över att nu har kommit överrens med både klubb och spelare om en övergång till GIF Sundsvall.

Rúnar Már Sigurjónsson är glad över sin flytt.

– Jag är väldigt glad och ser fram emot att börja spela för min nya klubb GIF Sundsvall. Klubben känner jag till ganska väl eftersom jag varit här tidigare och tränat med laget och följt dem via internet sedan dess. Det jag vet är att det är ett bra fotbollslag med bra lagkamrater. Jag har också prata med Jon (Fjoluson) och Ari (Skúlason) och de har båda haft mycket gott att säga om klubben, säger han.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus