Fotbolltransfers.com - Freddy Söderberg lämnar Hammarby efter säsongen
Foto: Bildbyrån

Freddy Söderberg lämnar Hammarby efter säsongen

Publicerad: 2010-09-03 11:35 Superettan

Hans kontrakt löper ut i vinter. Då kommer Freddy Söderberg att lämna Hammarby. Förra klubben IFK Värnamo är intresserade av att plocka tillbaka honom.

Totalt fyra matcher i Hammarby IF den här säsongen är inget bra facit. Freddy Söderberg har dessutom petats ner till HTFF. Efter tre tunga år i klubben lämnar han när kontraktet går ut efter säsongen, skriver fotbollsverige.se.

– Så är det sagt, bekräftar Söderberg för sajten.

Anfallaren kom från IFK Värnamo 2007 och spåddes en ljus framtid. Men genombrottet kom aldrig. Den förra klubben kan ta klivet upp i Superettan till nästa säsong och välkomnar ett tillskott i form av Freddy Söderberg.

– Vi är naturligtvis intresserade av att få tillbaka hemvändare som Freddy. Går vi upp i Superettan är det väldigt bra att få hem en spelare med hans rutin, men vi kommer vara intresserade av honom även om vi blir kvar i ettan, säger Värnamos ordförande Kaj Larsson till finnveden.nu.

Själv säger inte Söderberg speciellt mycket om en sådan övergång.

– Det är väldigt kul att det går bra för Värnamo, sen är det ju i nuläget en ganska spekulativ fråga som är svår att svara på, säger Söderberg.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus