Fotbolltransfers.com - Officiellt: Hammarby sparkar Berhalter - Dennerby tar över
Foto: Joel Marklund/Bildbyrån

Officiellt: Hammarby sparkar Berhalter - Dennerby tar över

Publicerad: 2013-07-24 16:14 Superettan

Gregg Berhalter får lämna sitt uppdrag i Hammarby. Ny tränare blir Thomas Dennerby.

Hammarby IF bekräftar nu på sin officiella hemsida att amerikanske tränaren Gregg Berhalter får lämna på grund av uteblivna sportsliga resultat. Ny tränare med omedelbar verkan blir Thomas Dennerby.

– Gregg har fått ordning på vårt defensiva spel och fått en god disciplin i truppen. Men tyvärr har vi inte fått tillräckligt bra utdelning i offensiven. Därför väljer vi att avsluta samarbetet med Gregg. Vi anser att vi behöver få in en ny kraft och ny röst i laget, och vårt val har fallit på Thomas Dennerby. Han har erfarenheten och tryggheten och är en erkänt god lagbyggare. Vi tror att Thomas med sin bakgrund kommer att tillföra mycket, säger ordföranden Kent Hertzell till hemsidan.

– Vi ville inte göra någon förändring förrän vi hade en lösning vi tyckte var väldigt bra. Thomas har varit uppbunden i andra åtaganden, men nu är de avslutade och han kan alltså ansluta till oss nu. Vi ser fram emot samarbetet med Thomas. Vi har en väldigt bra trupp och vår förhoppning är fortfarande att nå topp tre, även om utgångsläget är jobbigt. Samtidigt vill vi tacka Gregg för allt det jobb han har lagt ner och önskar honom lycka till med sin fortsatta karriär, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Relaterade nyheter

Klubbar

Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda