Fotbolltransfers.com - Officiellt: Robin Eriksson lämnar IFK Mariehamn
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Robin Eriksson lämnar IFK Mariehamn

Publicerad: 2013-04-30 12:43 Utlandsproffs

Svensken Robin Eriksson och IFK Mariehamn går skilda vägar. Det meddelar klubben idag på sin hemsida.

Inför säsongen skrev anfallaren Robin Eriksson på ett tvåårskontrakt med IFK Mariehamn. Han kom närmast från division 3-laget Kärra KIF men har tidigare varit utlandsproffs i Heerenveen och varit utlånad till BK Häcken.

Det har dock inte gått som 22-åringen tänkt sig och han har ännu inte spelat någon match. Därför har parterna enats om att riva avtalet.

- Robin och jag hade ett slutligt och långt samtal igår och idag gjorde vi klart de sista detaljerna. Han känner det inte rättvist mot sig själv eller klubben att stanna kvar när han inte tror på att det kommer att funka sportsligt, säger klubbdirektören Peter Mattsson till klubbens hemsida.

- Det är givetvis synd att Robin nu vill lämna eftersom vi trodde mycket på honom och han hade stora förväntningar på oss. Visst var det litet av en chansning och risk eftersom han inte spelat på elitnivå på ett tag men vi gick in i det med inställningen att vi trodde på det och ville ge det chansen. Vi har bara det bästa att säga om Robin som kille och han blir saknad i gänget, tillägger Mattsson.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus