Fotbolltransfers.com - Officiellt: Bamberg lämnar ÖSK - som värvar Lund och Bergström
Daniel Bamberg.
Foto: Carl Sandin/Bildbyrån

Officiellt: Bamberg lämnar ÖSK - som värvar Lund och Bergström

Publicerad: 2013-03-30 16:58 Allsvenskan

Daniel Bamberg återvänder till sin gamla klubb Haugesund. Örebro SK har samtidigt gjort klart med två nya spelare, Ludwig Bergström och Erik Lund.

Örebro meddelar på sin officiella hemsida att man gjort flera förändringar i truppen. Brassen Daniel Bamberg värvades från norska Haguesund inför säsongen 2012.

Idag står det klart att han återvänder till just Haguesund, som till slut höjde sitt bud.

- Detta ger oss ytterligare möjligheter att både på kort sikt förstärka med två spelarnamn samt även framtidsinriktade investeringar i både organisation och spelare, säger Magnus Sköldmark till Örebros hemsida.

Örebro har också lånat in 24-årige backen Erik Lund från IFK Göteborg. Låneavtalet gäller till 1 augusti 2013.

- Eriks kvalitéer har vi bra koll på då vi känner honom från Allsvenskan. Erik är en pådrivare både på träningar och i matcher, en riktigt bra karaktärsspelare som vi är glada att knyta till oss, säger tränaren Per-Ola Ljung till klubbens hemsida.

Målvakten Ludwig Bergström, 29, är också klar för ÖSK. Han kommer närmast från IFK Mariehamn och har skrivit på ett ettårskontrakt.

- Vi har lärt känna Ludwig under den tid han har varit här och tränat och det är en bra målvakt med fina kvalitéer. Ludwig har också en mycket bra karaktär som passar utmärkt in i gruppen. En sak som är väldigt viktig när vi rekryterar spelare, berättar Ljung .

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus