Fotbolltransfers.com - Officiellt: Rinor Nushi klar för West Ham
Foto: Privat bild

Officiellt: Rinor Nushi klar för West Ham

Publicerad: 2013-01-31 19:32 Utlandsproffs

Svenske stortalangen Rinor Nushi, 17, lämnar AFC United för spel i West Ham. "Det känns väldigt overkligt", säger han till fotbolltransfers.com.

Det är Athletic FC, samarbetsklubb till AFC United, som släpper sin jagade stortalang Rinor Nushi till West Ham. Det bekräftar man på sin officiella hemsida.

– Nuri trivs ju hur bra som helst i West Ham, så då var saken klar. Att vi skulle kunne behålla honom i AFC United var osannolikt med tanke på vilken talang han är, säger AFC Uniteds sportchef Hamid Kavodvand till hemsidan.

West Ham meddelar också att man ämnar att inleda ett samarbete med AFC Akademin.

– Vi håller ögonen öppna för AFC Akademin och kommer att starta ett samarbete framöver där lovande AFC Akademi-spelare kommer att få provträna hos oss, säger han till AFC Uniteds hemsida.

Och när fotboltransfers.com får tag på Rinor Nushi svarar han följande:

– Det känns väldigt overkligt, jag har drömt om det här sedan barnsben. Jag har inte riktigt kommit in i det här än, men det kommer nog.

– Jag vill tacka Hamid för alla fantastiska åren han har tränat mig och utvecklat mig. Jag hade inte varit den spelaren jag är utan honom. Sedan vill jag även tacka Alex Ryssholm (ordförande) som har hjälpt mig oerhört mycket, både med den ekonomiska delen och på planen. Han har varit som en farsa för mig.

Vad lockade med West Ham?

– Allt var perfekt där när jag besökte klubben. Spelarna var trevliga, anläggningen var perfekt, gräset, huset, allt. Efter de första dagarna kände jag att trivdes väldigt bra.

Rinor Nushi flyttar till London redan på söndag.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda