Fotbolltransfers.com - Officiellt: Sharbel Touma förlänger med Syrianska FC
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Sharbel Touma förlänger med Syrianska FC

Publicerad: 2013-01-21 17:14 Allsvenskan

Syrianska FC får behålla storstjärnan Sharbel Touma, 33, som inom kort skriver på för två nya år.

Han har funderat ett bra tag. Men nu har Sharbel Touma bestämt sig för en fortsättning med Syrianska FC.

– Klart det är kul, det har varit två spännande år med klubben. Det har gått fort och varit fantastiskt och det är en annan typ av närhet till fansen, i och med att många är mina barndomsvänner och bekanta som jag har växt upp med. Jag är själv fostrad i klubben och i Södertälje, så jag ser utan tvekan fram emot att fortsätta här i två år till, säger han till klubbens officiella hemsida.

Syrianska ordförande Andreas Temiz är mycket nöjd.

– Det har varit otänkbart för mig att Sharbel ska spela i en annan klubb. För oss har det varit en självklarhet att han ska avsluta sin karriär i Syrianska FC. Han var en förlorad son som återkom hem och tanken är att sånna som honom ska kunna vara med om att forma morgondagens klubb, säger han.

Temiz kommenterar även läget i truppen.

– De flesta betydelsefulla spelare från förra året är nu kontrakterade. Det finns någon till som förhoppningsvis också kommer att ingå från förra årets trupp. Totalt sett är det i alla fall tre spelare som ska anknytas till truppen innan vi är klara, säger han till klubbens hemsida.

– Kontakt har etablerats och vi jobbar på bred front med att forma laget på de återstående positionerna. Det är viktigt för oss att inte stressa fram beslut med tanke på att det är kvalitetsspelare som vi söker, spelare som platsar direkt i startelvan, fortsätter ordföranden.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus