Fotbolltransfers.com - Officiellt: Pablo Pinones Arce klar för Öster
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Pablo Pinones Arce klar för Öster

Publicerad: 2013-01-21 15:32 Allsvenskan

Fotbolltransfers.com avslöjade tidigare idag att Pablo Pinones Arce är klar för Östers IF. Nu har klubben presenterat den 31-årige anfallaren.

Pablo Pinones Arce gjorde ifjol 18 mål och åtta assist i Superettan för IF Brommapojkarna. Anfallaren kom inte överens med BP om ett nytt kontrakt och parterna gick skilda vägar.

Precis som fotbolltransfers.com avslöjade tidigare idag är Pinones Arce klar för Östers IF. Det nyblivna allsvenska laget har precis presenterat sitt nyförvärv.

– Det blev precis som vi hoppades. När vi såg att Pablo Piñones-Arce inte skulle vara kvar i Brommapojkarna agerade vi snabbt. Pablo är precis den spelartyp som vi sökt. Han är bra runt straffområdet och med sin spelförståelse ger han oss ytterligare en dimension till vårt anfallsspel. Öster har nu i Pablo Piñones-Arce och Freddy Söderberg två av tre i Superettans skytteliga, något som vi är väldigt glada för, säger Peter "Kuno" Johansson till klubbens hemsida.

Pablo Pinones Arce är glad över sitt klubbval.

– Det känns väldigt roligt att vara här i Öster. Jag är väldigt sugen på att spela i Allsvenskan. Intresset kring fotbollen i regionen var en också en bidragande orsak till att jag valde Växjö, och när jag fick se hur Öster ser på klubbens utveckling i framtiden kändes det väldigt bra, säger han till klubbens hemsida.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus