Fotbolltransfers.com - Nyförvärv och förluster i division 1 - 17 januari
Foto: Bildbyrån/montage

Nyförvärv och förluster i division 1 - 17 januari

Publicerad: 2013-01-17 11:38 Division 1

Här är de senaste transfernyheterna från division 1.

KLART: 18-årige Albin Subasic lämnar Ängelholms FF för LB07. Han har skrivit på ett ettårskontrakt.

– Detta är den bästa lösningen. Jag har spelat i juniorlag sedan jag var i fjortonårsåldern och nu är det dags att utvecklas i seniormiljö, säger Subasic till SvenskaFans.

Även klubbar som IS Halmia, Kristianstads FF och Högaborgs BK ska ha visat intresse för honom. I oktober fick han provträna med ungerska Ferenceváros.

---

Officiellt: Försvararen Suleyman Aslan återvänder till Syrianska Kerburan. Han spelade senast i Västerås SK. 29-åringen har skrivit på ett tvåårskontrakt, enligt Kerburans hemsida.

---

Eskilstuna City testar Hammarby-talangen Simon Turesson, en 19-årig mittback.

– Våra tränare fick tips om Simon och då tog vi kontakt. Nu får vi se honom i match direkt, Citys ordförande Laszlo Meszaros till P4:s fotbollsblogg.

Anfallaren Antonius Acar uppges samtidigt vara på väg in. Han tillhör seriekonkurrenten IK Frej.

---

Selångers skyttekung Ahmad Khreis, 23, var ett tag aktuell för IK Sirius, men en övergång är inte särskilt troligt i dagsläget. Khreis har som fotbollltransfers.com tidigare tränat med bland annat Assyriska FF.

– Han var i Uppsala och ville träffa oss innan jul. Då fick han komma ut till oss på Löten och vi tog en kaffe. Det är en duktig spelare, men efter att vi värvade "Jocke" (Runnemo) känner vi oss nöjda på anfallssidan, säger Siriustränaren Kim Bergstrand till UNT:s fotbollsblogg.

---

KLART: Lunds BK tappar sin mittfältaren Martin Ingelsson. 27-åringen är klar för IFK Malmö, enligt klubbens hemsida.

---

Karlstad BK har än så länge gjort klart med Timmy Wilhelmsson och Miralem Malic. Men de är långt ifrån klara på värvningsfronten.

– Vi behöver kanske fyra man till, sedan är vi klara och förhoppningsvis är truppen spikad om ett par veckor, säger Ulf Gustafsson, i KBK:s sportgrupp, till nwt.se.

---

Fotbolltransfers.com kan även berätta att BK Forwards 19-årige målvakt Jacob Rinne kommer att provträna med Premier League-laget Everton. Läs mer här.

---

KLART: Mittfältaren Jason Grannum är klar för Trelleborgs FF. Läs mer här.

---

Officiellt: Dalkurd FF värvar den 20-årige mittbacken Rebin Sulaka. Han spelade i Eskilstuna City under den gångna säsongen.

- En spelare som passar perfekt till vårt sätt att spela fotboll på, säger sportchefen Adil Kizil till klubbens hemsida.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus