Fotbolltransfers.com - Halmstad ratar Johnny Lundberg - som kan hamna i Sandnes Ulf eller Bolougne
Foto: Bildbyrån

Halmstad ratar Johnny Lundberg - som kan hamna i Sandnes Ulf eller Bolougne

Publicerad: 2013-01-07 23:38 Allsvenskan

Johnny Lundberg får ingen förlängning med Halmstads BK och jagas nu av Sandnes Ulf och Bolougne.

Halmstads BK bekräftar att mittbacken och lagkaptenen Johnny Lundberg ratas inför comebacken i Allsvenskan.

– I dagsläget har vi inte tänkt förlänga med Johnny. Det är ett pussel vi lägger nu med truppen, vi har tre mittbackar i Richard Magyar, Micke Svensson och nye Fredrik Liverstam och vi har inga diskussioner om ett nytt kontrakt, säger HBK:s fotbollsansvarige Mikael Kaller till fotbolldirekt.se.

Spelaren är besviken på HBK.

– Det är klart att jag är besviken på HBK, jag har ändå varit här i tre år och varit ordinarie och lagkapten. Det kändes fantastiskt bra att vara med och ta upp klubben i allsvenskan igen, och vi pratade innan mitt kontrakt gick ut om att träffas igen och diskutera en förlängning, säger han.

Hans agent Hasan Cetinkaya bekräftar att det finns konkret intresse från norska Sandnes Ulf och ett kontraktsförslag från franska tredjeligaklubben Bolougne.

– Ja, det stämmer att han har ett kontraktsförslag liggande därifrån. Det är något vi ska sätta oss ner och ta ett beslut kring nu i dagarna. Det fanns ett färdigt bud från Hansa Rostock i Tyskland också men det har vi tackat nej till, säger han till fotbolldirekt.se.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus