Fotbolltransfers.com - Officiellt: Rawez Lawan klar för IFK Norrköping
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Rawez Lawan klar för IFK Norrköping

Publicerad: 2013-01-07 13:00 Allsvenskan

Precis som fotbolltransfers.com under förmiddagen kunde avslöja har Rawez Lawan skrivit på ett treårskontrakt med IFK Norrköping.

IFK Norrköping bekräftar nu på sin officiella hemsida att Rawez Lawan, 25, är klar för klubben. Och det handlar om, precis som fotbolltransfers.com berättat, om ett treårskontrakt.

– Mina styrkor som spelare är främst kreativiteten. Jag är också en bra passningsspelare,  som gillar att dribbla och att göra saker med fart, säger Lawan till hemsidan och fortsätter:

– Skönt att vara på plats. Jag hade sett fram mot att lira lite fotboll men det får vänta ett tag. Jag har haft lite problem med en baksida men det är ingen fara nu, träningen idag var mest för att kolla av läget.

Rawez Lawan ansluter från danska FC Nordsjälland och ser fram emot den nya utmaningen och att arbeta under managern Janne Andersson.

– Jag har hört mycket bra om Norrköping från min agent (Hasan Cetinkaya) och det har funnits ett ömsesidigt intresse. Jag har fått ett bra intryck från spelare och ledare och IFK Norrköping är en klubb som vill framåt. Det går hand i hand med mina ambitioner.

– Han (Janne Andersson) har gjort jättebra resultat i de klubbar han har varit och han har visat att han är en av de främsta tränarna i Sverige. Jag vill göra mitt bästa för att tillföra så mycket jag kan till laget och uppnå bra resultat.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus