Fotbolltransfers.com - Tobias Nilsson vill ha mer speltid - kan lämna Åtvidaberg
Foto: Robin Aron/Bildbyrån

Tobias Nilsson vill ha mer speltid - kan lämna Åtvidaberg

Publicerad: 2012-12-23 12:15 Allsvenskan

Superettans assistkung Tobias Nilsson, 26, värvades av Åtvidabergs FF inför 2012. Men lite speltid kan få honom att lämna.

I Falkenbergs FF var han den stora stjärnan på mittfältet och assistkung i Superettan. Inför den gångna säsongen skrev Tobias Nilsson på ett treårskontrakt med Åtvidabergs FF.

I Allsvenskan fick 26-åringen främst spela på kanten och speltiden var inte önskvärd. Nu har Andreas Thomsson ersatts av Peter Swärdh.

– För egen del har jag nog mycket att vinna på det. Hade vi haft kvar samma tränare så hade förmodligen speltiden varit den samma också. Jag vill spela mer, så är det bara, säger Nilsson till fotbolldirekt.se.

Trots gällande kontrakt kan Tobias Nilsson tänka sig att lämna Åtvidaberg - om responsen från nya tränaren inte är tillfredsställande.

– Det får man se efter snacket med tränaren, så får man se vad det samtalet lutar åt. Vill han helt och hållet satsa på mig så absolut, men känner han inte att jag är en startspelare så får man försöka hitta en lösning på det.

Redan i somras var Tobias Nilsson nära en utlåning.

– Ett tag i somras när jag inte alls var positiv till min situation och ville se över mina alternativ pratade jag med sportchefen men då fick jag berättat att de inte ville att jag skulle vara någon annanstans än i Åtvid, för att de behövde mig, säger han tlll fotbolldirekt.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus