Fotbolltransfers.com - Officiellt: Michael Timisela klar för Hammarby IF
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Michael Timisela klar för Hammarby IF

Publicerad: 2012-12-11 15:45 Superettan

Hammarby IF har gjort klart med en ny högerback. Det handlar om Michael Timisela från VVV-Venlo.

Hammarby IF meddelar på sin officiella hemisda att den holländske högerbacken Michael Timisela, 26, värvas från VVV-Venlo. Kontraktet sträcker sig över två år med option på ett tredje.

– Det är en väldigt spelskicklig högerback som gillar att gå med i offensiven. Han är aggressiv och följsam i sitt försvarsspel, och han läser situationer bra, säger sportchefen Gustaf Grauers till hemsidan och fortsätter:

– Michael har varit startspelare i holländska högstaligan under de senaste tre säsongerna och vi har scoutat honom noggrant och tagit referenser på honom från flera av våra kontakter i Holland. Omdömena därifrån är mycket positiva.

Michael Timisela är fostrad i Ajax akademi och har flera U-landskamper på meritlistan. Men i a-laget tog han aldrig någon ordinarie plats. Till Hammarby ansluter han som bosman.

– Vi har förklarat för Michael var vi befinner oss och var vi är på väg, och han inser att Hammarby har en spännande resa framför sig. Han är medveten om att flera holländska spelare har lyckats bra i Sverige, och ser det som en chans att prova på fotbollslivet i ett helt nytt land, säger Grauers till klubbens hemsida.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus