Fotbolltransfers.com - Manchester United, Manchester City och Liverpool uppges jaga Jordan Larsson
Foto: Bildbyrån

Manchester United, Manchester City och Liverpool uppges jaga Jordan Larsson

Publicerad: 2012-11-28 15:10 Övriga Sverige

"Henkes" 15-årige son Jordan Larsson är ett hett byte. Manchester United, Manchester City och Liverpool uppges studera honom noga.

Jordan Larsson, 15, spelar redan seniorfotboll i division 2 med Högaborgs BK. Med en pappa vid namn Henrik Larsson är förväntningarna höga på talangen.

Han har dock redan dragit till sig intresse från europeiska storklubbar. TalkSPORT uppger att Manchester United, där "Henke" spelat en gång i tiden, redan scoutat Jordan Larsson under säsongsavslutningen.

Under debutsäsongen lyckades stortalangen göra fem mål i division 2, och enligt uppgifterna var Alex Fergusons scouter imponerade av vad de sett.

TalkSPORT uppger att även Manchester City och Liverpool följer Jordan Larssons utveckling.

– Han har blick för spelet. Han är stor och snabb och har en stark vänsterfot. Det är dock svårt att dra slutsatser om en så ung spelare. Han är ingen elitspelare än, vi kan inte ha alltför höga förväntningar, säger Högaborgs tränare Kenneth Karlsson enligt talkSPORT.

Henrik Larsson har tidigare varit ovillig att släppa sonen till utlandet.

– Grabben är 15 år gammal, tränar med A-truppen och spelar matcher i division 2. Jag ser ingen anledning för honom att sticka utomlands, säger han till Sportbladet.

"Henke" tillbakavisar samtidigt uppgifterna om United, City och Liverpool.

– Det är bara spekulationer. Den dagen något händer kan jag säga något. Nu är det bara onödigt, säger han till fotbollskanalen.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus