Fotbolltransfers.com - KLART: Chelsea lånar ut Anjur Osmanovic till Lärje/Angered
FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Bildbyrån

KLART: Chelsea lånar ut Anjur Osmanovic till Lärje/Angered

Publicerad: 2012-11-22 15:19 Utlandsproffs

Division 2-laget Lärje/Angered värvar tillbaka mittfältstalangen Anjur Osmanovic från den engelska storklubben Chelsea, kan fotbolltransfers.com avslöja.

I början av 2011 lämnade han Lärje/Angered för att testa proffslivet i England. Nu är 18-åringen tillbaka. Det nyblivna division 2-laget och Chelsea är överens om ett låneavtal som gäller till och med juli månad 2013.

– Lärje/Angered är min moderklubb, de har tagit sig till division 2 och har en storsatsning på gång, vilket var svårt att tacka nej till. Jag har fått väldigt positiva vibbar inför den kommande säsongen. Det blir även en intressant och grym utmaning för mig med tanke på att jag varit utomlands och fått med mig en del erfarenheter, trots min unga ålder, säger Anjur Osmanovic till fotbolltransfers.com.

– Jag vill få tillbaka glädjen efter all frustration. Då är det bäst att vara bland nära och kära, där kärleken finns med andra ord, förklarar mittfältaren.

Hur har det varit i Chelsea?

– Det har varit en väldigt intressant resa rakt av. Den utbildningen jag fått där går verkligen inte att klaga på. Det har gått hyfsat bra för mig. Jag har främst representerat U18-laget men även spelat med reserverna. Men jag ville ha mer speltid.

– Det är inte lätt i Chelseas akademi, där finns ungdomar från toppländer. Jag ville spela mer så klart men tränaren ville annat. Men jag har lärt mig väldigt mycket som jag kan dra nytta av, inte bara på fotbollsplan utan även utanför, så det är inget jag precis ångrar.

Men du återvänder till Chelsea efter låneperioden?

– Jag kommer att vara i Lärje fram till sommaren, sen åker jag tillbaka och kollar vad Chelsea har för planer. Mitt kontrakt går ut 2014.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Jakob Celik
jakob.celik@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus