Fotbolltransfers.com - Officiellt: Axel Kjäll klar för Örebro SK
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Axel Kjäll klar för Örebro SK

Publicerad: 2012-11-21 00:24 Superettan

Nu bekräftar Örebro SK att man värvat lokalkonkurrenten BK Forwards succétränare Axel Kjäll.

Örebro SK skriver på sin officiella hemsida att Axel Kjäll plockas in i tränarstaben inför nästa säsong. Han ansluter från BK Forward där han varit huvudtränare.

– Axel Kjäll kommer tillträda en roll som tränare i vår tränartrio i början av januari 2013 med ansvar även för vårt utvecklingslag U19 samt matchningsmiljön U21. Per-Olas och Axels fokus kommer vara lagverksamheten medan Alexanders koncentration blir individen, säger vd:n Jan Karlsson till hemsidan.

Huvudtränaren Per-Ola Ljung om tillskottet:

– Axel motsvarar det innehåll vi satt i vår profil för att ingå i tränarteamet. Han är ung tränare med ett bra driv och har en positiv tro på framtiden. Han har gjort ett bra arbete för BK Forward och visat att han vill arbeta hårt och med ett stort engagemang för att utveckla individen och laget.

– Vårt tänk med ett tretränarsystem är att denna trio ska vara dynamisk så att det gagnar spelarnas utveckling positivt. Då vi blir en mindre spelartrupp kommande säsong är det viktigt att satsa hårt på att utveckla de spelare vi har och för detta krävs ett nära ledarskap där spelaren känner att han får än mer kvalitetstid med tränaren.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus