Fotbolltransfers.com - Labinot Harbuzi lämnar Syrianska: "Finns en del spår att jobba med"
Foto: Bildbyrån

Labinot Harbuzi lämnar Syrianska: "Finns en del spår att jobba med"

Publicerad: 2012-11-06 18:49 Allsvenskan

Han har inte varit någon hit i Syrianska FC. Nu lämnar Labinot Harbuzi - som inte vet vart han hamnar.

Fotbolltransfers.com avslöjade i somras att Syrianska FC gjort klart med Labinot Harbuzi. Kontraktet sträckte sig säsongen ut. Men mittfältaren lyckades aldrig ta en plats och lämnar nu.

– Det var svårt att komma in i det, för jag hade inte spelat sedan april, medan alla andra här hemma var i full form och mitt inne i sina säsonger. Jag tycker att man ser samma svårigheter hos till exempel Daniel Majstorovic, Henok Goitom och David Löfquist. Spelare som också varit utomlands och sedan kommit tillbaka under allsvenskans gång. Man kan inte bara kliva rakt in i startelvan, det tar lite tid, säger Harbuzi till fotbollskanalen.se.

Det var aldrig aktuellt att förlänga med Syrianska?

– Nej, och det visste de också. Nu var jag bara där i ett par månader och det är klart att jag önskar att det gått lite bättre. Men det blev som det blev och då får man ta nya tag. När jag valde att skriva på för dem kändes det helt rätt. Men det var bara för en kortare period.

Nu åker Labinot Harbuzi till Malmö för att träna på egen hand. Vart spelaren fortsätter i karriären är oklart.

– Jag vet inte riktigt ännu. Det finns en del spår att jobba med och man får se om jag hamnar i Sverige eller utomlands. Det gäller att hitta något som passar mig helt enkelt, säger Harbuzi till fotbollskanalen.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda