Fotbolltransfers.com - Manchester City-talangen Godsway Donyoh testar med Djurgården
Foto: Bildbyrån

Manchester City-talangen Godsway Donyoh testar med Djurgården

Publicerad: 2012-10-28 12:33 Allsvenskan

Djurgårdens IF kommer att testa Manchester Citys anfallare Godsway Donyoh, 17. "En typisk nia", säger Magnus Pehrsson.

17-årige anfallaren Godsway Donyoh från Manchester City kommer att testas av Djurgårdens IF och kan bli aktuell för ett lån inför nästa säsong.

– Han är en forward. City jobbar med ett antal spelare, just det här afrikanska spåret de har. De har en akademi som de samarbetar med och identifierar de här talangerna tidigt. Sen bjuder de över dme ett antal gånger där de får träna i Manchester, säger managern Magnus Pehrsson till dif.se och fortsätter:

– Och den här spelaren som heter Godsway har varit i Manchester sedan i somras. Khaled har sett honom träna där, sen fungerar det på det sättet att vi säger att vi till vintern skulle vilja titta på en forward eller en annan position, sen ser man vad Manchester har och tycker kan passa det vi söker. Och den här spelaren är en typisk nia, rörlig spelare, det är en ung spelare, han blir 18 i januari.

– Så det är ingen erfaren spelare men en som de bedömer.. alla de spelare som de vill placera i sina nätverksklubbar är ändå spelare som de tror finns en möjlighet att de kan bli en Premier League-spelare för City. Den här spelaren har varit i tre andra klubbar i Citys nätverk. Nu ska han till oss, sen vad som händer efteråt, det vet vi inte, fortsätter han.

Godsway Donyoh är fostrad i akademin Right to Dream. Därifrån kommer bland annat BK Häckens allsvenska skyttekung Waris Majeed.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com