Fotbolltransfers.com - Tokelo Rantie positiv till permanent övergång till Malmö FF
Foto: Bildbyrån

Tokelo Rantie positiv till permanent övergång till Malmö FF

Publicerad: 2012-10-15 15:18 Allsvenskan

Malmö FF vill köpa loss anfallaren Tokelo Rantie - som också är positiv. Nu ska agenten inleda förhandlingar.

Fotbolltransfers.com har tidigare rapporterat att Malmö FF vill köpa loss Tokelo Rantie från Stars of Africa, trots lånekontrakt över nästa säsong. Anfallaren är också angelägen om att stanna.

– Jag kommer till Sverige första veckan i november för att diskutera med MFF. Just nu är allt på standby, Tokelo är med Sydafrikas landslag. Men vi ser väldigt positivt på ett längre kontrakt med klubben för Tokelo, säger agenten Nadime Mahmood till fotbolldirekt.se

– Han gillar klubben och vill stanna, vi är väldigt positiva till Malmö som vi ser som en stabil och seriös klubb. Tokelo behöver utvecklas i allsvenskan ytterligare något eller några år - visa att han håller över en längre tid än vad han hunnit visa nu, fortsätter han.

Nadime Mahmood var med och grundade akademin Stars of Africa som haft samarbeten med Helsingborgs IF och division 3-klubben IFK Hässleholm.

– Vi har en väldigt bra relation med svenska klubbar, det finns en gemensam respekt och det går att diskutera med dem. Det känns seriöst och tryggt. Och det är också en bra plats för våra spelare att utvecklas på, man vet att de blir omhändertagna och inte lämnas vind för våg. Blir de tillräckligt bra kan de lämna för större europeiska klubbar, säger han till fotbolldirekt.se.

Nadime Mahmood bekräftar också att det finns utländska klubbar som scoutat Tokelo Rantie men att det inte finns några konkreta bud i dagsläget.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus