Fotbolltransfers.com - Officiellt: Mobaeck, Klarström och Rohdén förlänger med Elfsborg
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Mobaeck, Klarström och Rohdén förlänger med Elfsborg

Publicerad: 2012-10-12 15:06 Allsvenskan

IF Elfsborg har skrivit nya kontrakt med trion Daniel Mobaeck, Andreas Klarström och Marcus Rohdén.

IF Elfsborg meddelar på sin officiella hemsida att man förlängt kontrakten med tre spelare. Det handlar om Daniel Mobaeck, Andreas Klarström och Marcus Rohdén.

– Truppen 2013 börjar redan ta form. Kontraktsituationen ser bra ut. Vi har få kontrakt som går ut i år och även under 2013. Vi jobbar långsiktigt i föreningen och det här ligger helt i linje med det, säger klubbchefen Stefan Andreasson till hemsidan.

Daniel Mobaeck har skrivit på över säsongen 2015.

– IF Elfsborg var det klart bästa alternativet för mig. Det känns helt rätt. Jag känner att jag fortsatt kan bidra med rutin och kunskap och det känns väldigt bra att få tillhöra Sveriges bästa fotbollsförening i ytterligare tre år, säger han till klubbens hemsida och fortsätter: 

– Vi har haft många framgångsrika år i Elfsborg och jag tror att den positiva trenden kommer att hålla i sig i många år framöver. Jag har alltid trivts väldigt bra i klubben och jag och min familj känner oss hemma i Borås. Vår plan är att bosätta oss här permanent och bli boråsare ”på riktigt”.

Andreas Klarström har skrivit på över säsongen 2014.

– Jag är otroligt glad. Det här är precis det jag vill. Elfsborg är min klubb, prio ett och jag älskar fortfarande att spela fotboll så jag är verkligen jättenöjd. När man kommer upp i min ålder har man en hel del rutin och kan hjälpa de yngre killarna, säger han.

– Jag är fortfarande pigg och känner att kroppen håller. Framför allt tycker jag att det är sjukt kul att spela fotboll och jag går alltid in med 100 procent, oavsett om det är träning eller match, fortsätter Klarström.

Marcus Rohdén har skrivit på över säsongen 2015.

– Jag är väldigt nöjd med säsongen så här långt, att jag har fått chansen och att jag har tagit den. Jag utvecklas hela tiden och det känns spännande, roligt och väldigt skönt att få förtroende i tre år till, säger han och fortsätter:

– Klubben strävar efter att vara ett topplag och jag känner att de tror på mig. Det är viktigt med den trygghet som ett längre kontrakt innebär. Jag har kommit in i ett skönt lag med många goa gubbar och trivs väldigt bra.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus