Fotbolltransfers.com - Malmö FF:s sportchef: "Klart vi följt Robin Simovic"
Foto: Bildbyrån

Malmö FF:s sportchef: "Klart vi följt Robin Simovic"

Publicerad: 2012-10-09 14:37 Superettan

Helsingborg har bekräftat sitt intresse Ängelholms skyttekung Robin Simovic. Det gör nu även Malmö.

Anfallstalangen Robin Simovic, 21, har gjort 15 mål i Superettan för Ängelholms FF den här säsongen. En revansch sedan han fick nobben av Malmö FF.

– Jag har fått tränarens förtroende och vuxit av det, bollarna har smattrat in under säsongen. Jag har gjort det jag gör bra. Det jag aldrig fick visa i Malmö, säger Simovic till City Malmö.

Robin Simovic fick aldrig chansen i a-laget i MFF, ett beslut taget av dåvarande tränaren Roland Nilsson - som istället flyttade upp Dardan Rexhepi.

– Jag var inte inblandad i det beslutet, kan inte säga så mycket om det. Men mycket kan hända längs vägen, man utvecklas olika i åldern 16-23, säger MFF:s sportchef Per Ågren till City Malmö.

Malmö FF utesluter inte dock att värva tillbaka Robin Simovic - som även har flera holländska och danska klubbar samt Helsingborgs IF efter sig.

– Klart att vi har följt honom i superettan. Det är en väldigt duktig målskytt, lång och gänglig men ändå teknisk, säger Ågren till City Malmö.

Är det egenskaper ni vill ha in i laget till nästa år?

– Det är möjligt att vi söker efter den typen av spelare, men mer än så vill jag inte lägga ut texten.

Robin Simovic har kontrakt över 2013 men medger att han helst lämnar Ängelholm efter säsongen. Och MFF är ett alternativ, men inte det enda.

– MFF är inte den enda klubben, det finns många. HIF? Varför inte, det är också en storklubb, säger han till City Malmö.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus