Fotbolltransfers.com - Luis Fabiano: "Valet är mellan Manchester United och Milan"
Foto: Bildbyrån

Luis Fabiano: "Valet är mellan Manchester United och Milan"

Publicerad: 2010-06-27 11:16 Spanien

Tottenham har nyligen visat intresse för Sevillas anfallare Luis Fabiano. Men brasilianaren är inte intresserad utan vill till en storklubb - som Manchester United eller Milan.

Luis Fabiano vill inte skriva nytt kontrakt med Sevilla och gör just nu succé i VM med sitt Brasilien. AC Milan har visat intresse för 29-åringen sedan ett år tillbaka. Men även Manchester United - som letar efter en världsanfallare - har visat intresse.

Anfallaren är i desperat behov av att skriva på för en klubb där han kan vinna Champions League.

- Jag har gjort det klart att jag inte tänker skriva ett nytt kontrakt med Sevilla och jag är 29 år nu. Jag behöver nu gå till en klubb där jag kan börja utmana om de högsta titlarna från första säsongen, säger han enligt Sky Sports.

Det är ingenting som Harry Redknapps gäng Tottenham kan ge honom, menar han.

- Jag har hört att Tottenham lämnat en förfrågan om mig. Men, med all respekt, det är inte någonstans jag kommer att kunna vinna Premier League eller Champions League inom de närmaste tre eller fyra åren. Det finns ingen mening att gå till Tottenham, då kan jag lika gärna stanna i Sevilla.

Nej, siktet är inställt på en storklubb.

- Valet kommer att vara mellan Manchester United och AC Milan. Det är sortens lag jag vill skriva på för, en av de sanna giganterna i Europa. Jag tycker att sättet Manchester United spelar fotboll är väldigt attraktivt. Jag måste vara ärlig och säga att Premier League-fotboll attraherar mig.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus