Fotbolltransfers.com - Officiellt: Ceyhun Eris klar för Assyriska FF
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Ceyhun Eris klar för Assyriska FF

Publicerad: 2012-08-31 21:55 Superettan

Assyriska FF har nu gjort klart med "superturken" Ceyhun Eris. Kontraktet sträcker sig säsongen ut.

Assyriska FF bekräftar nu på sin officiella hemsida att Ceyhun Eris återvänder till klubben. Han ansluter som bosman och har skrivit på ett korttidskontrakt.

– Vi har haft en väldigt bra relation med Ceyhun, vi vet hans känslor för klubben. Vi har velat ta hit honom i stort sett under varje transferförnster. Han ringde själv förra veckan och uttryckte en stark vilja att hjälpa oss i detta svåra läge. Sedan har det gått väldigt snabbt och nu har vi skrivit ett kontrakt året ut, säger klubbchefen Aydin Aho till hemsidan och fortsätter: 

– Vi har även i en positiv anda diskuterat ett längre kontrakt men tiden har varit alltför knapp. Vi kommer att ta upp den tråden närmaste veckorna igen. Ceyhun har visat en enorm vilja att komma hit och han är en vinnarskalle och en ledare på och utanför planen. Han kommer nu att sättas i hårdträning från imorgon för att hitta matchformen så snart som möjligt. Hans närvaro ger en energikick till alla i klubben, vi är oerhört glada att Ceyhun är tillbaka i Assyriska.

Ceyhun Eris som har meriter från det turkiska a-landslaget har ett förflutet i flera turkiska storklubbar, däribland Galatasaray och Fenerbahce. 35-åringen är mycket nöjd över att återvända till Södertälje.

– Jag är naturligtvis väldigt glad över att vara tillbaka. Redan när jag satt i flygplanet kände jag iver över att få komma tillbaka till klubben och folket som jag gillar väldigt mycket. Jag har kvar samma känsla som när jag var här för två år sedan och jag trivdes väldigt bra då, säger Eris. 

Ceyhun Eris kommer närmast från cypriotiska Dogan Türk Birligi SK - som han dock lämnade i januari 2012.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda