Fotbolltransfers.com - Officiellt: Christian Demirtas klar för Syrianska FC
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Christian Demirtas klar för Syrianska FC

Publicerad: 2012-08-27 18:27 Allsvenskan

Den tyske ytterbacken Christian Demirtas, med meriter från Bundesliga, har skrivit på för Syrianska FC. Kontraktet gäller säsongen ut.

Christian Demirtas har tidigare spelat i Bundesliga med 1. FSV Mainz. Han har även spelat för Karlsruher i den tyska andraligan.

28-åringe kommer närmast från FC Carl Zeiss Jena i tredjeligan. Idag blev han klar för Syrianska FC - som var på väg att värva Demirtas innan säsongen.

– Det stämmer att han var nära att ansluta redan innan säsongen. Det var bara två år sedan han spelade i Bundesliga, sedan åkte han en period med skador och fick fjolårssäsongen förstörd på grund av det. I år har han representerat en klubb i den tyska tredjeligan, säger ordförande Andreas Temiz till klubbens hemsida.

– Vi har tyvärr haft lite otur med skador på våra ytterbackar. Isa Demir har varit borta hela säsongen och Alex Perreira har också varit borta ett tag. Innan dess var Sulan skadad så Christian är ett välkommet tillskott som kommer att fylla luckan på den positionen. Vi kommer jobba för att få honom spelklar så snart som möjligt, avslutar Andreas Temiz.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus