Fotbolltransfers.com - Officiellt: Robbin Sellin klar för GIF Sundsvall
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Robbin Sellin klar för GIF Sundsvall

Publicerad: 2012-08-17 12:14 Allsvenskan

GIF Sundsvall bekräftar nu att man värvat Robbin Sellin, 22, från IK Brage. Kontraktet sträcker sig till 2015.

GIF Sundsvall meddelar på sin officiella hemsida att kantspelaren Robbin Sellin är klar för klubben. Han köps loss från IK Brage och har skrivit på till 2015.

– Vi är glada över att vi nu kommit överens med Brage om en övergång gällande Robbin Sellin. Han är en spelare som vi har följt under en längre tid och som vi nu kommer att få en stor nytta av. Robbin besitter kvalitéer som passar in hos oss och i vårt spelsätt. Det kommer att bli mycket spännande att följa hans fortsatta utveckling i vår egen miljö, säger rekryteringsansvarige Urban Hagblom.

Robbin Sellin är också väldigt nöjd över sin flytt.

– Det har varit på gång ett tag och det känns riktigt bra att det nu är klart. Jag hade en väldigt bra tid i Brage och jag lämnar dem nu med en liten klump i magen. – Att gå till GIF Sundsvall känns som ett naturligt steg för mig, säger han. 

– Jag har bara hört gott om föreningen och det sätt laget spelar fotboll på och den ambition som föreningen visar upp, delas också av mig. Det ska bli kul att vara med på den resa som föreningen påbörjat, fortsätter Sellin.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus