Fotbolltransfers.com - Officiellt: David Myrestam klar för FK Haugesund
Foto: Bildbyrån

Officiellt: David Myrestam klar för FK Haugesund

Publicerad: 2012-07-30 11:10 Allsvenskan

FK Haugesund bekräftar att de har köpt loss vänsterbacken David Myrestam fån GIF Sundsvall.

GIF Sundsvall tappar viktige David Myrestam till FK Haugesund. 25-åringen hade sedan tidigare skrivit på för den norska klubben.

Men han lämnar inte som bosman. Den norska klubben meddelar idag på sin hemsida att de är överens med Sundsvall. Myrestam flyttar därmed omedelbart till Norge.

UPPDATERING 17.00: GIF Sundsvall bekräftar nu överenskommelsen på sin officiella hemsida.

– Vi hade väldigt gärna velat ha David kvar i GIF Sundsvall och vi gjorde allt vi kunde för att övertyga honom om att det är här han har sin bästa utvecklingsmiljö. Tyvärr för oss så ville David och hans rådgivare satsa på ett annat alternativ. Lyckligtvis har GIF och Haugesund kommit överrens om upplägg som gör att David kan spela för sin nya klubb redan i augusti, säger Urban Hagblom.

– Vi vill tacka David för sin tid i klubben under vilken han stått för en fantastisk utveckling där jag skulle vilja säga att han idag nästintill knackar på dörren till landslagsspel. Vi önskar David lycka till i sin nya klubb och hoppas att han en dag i framtiden åter kommer att spela i den norrländska matchtröjan med GIF på bröstet, fortsätter klubbens rekryteringsansvarige.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus