Fotbolltransfers.com - KLART: Prespa Birlik värvar Guri Baqaj och Ali Ahmadi
Guri Baqaj.
Foto: Bildbyrån

KLART: Prespa Birlik värvar Guri Baqaj och Ali Ahmadi

Publicerad: 2012-07-23 22:43 Övriga Sverige

Hårdsatsande Prespa Birlik, division 3-klubb i Malmö, har gjort klart med Guri Baqaj och Ali Ahmadi från Albinoleffe respektive Reggina.

Division 3-klubben KSF Prespa Birlik har redan Valentino Lai i laget och försökte i våras knyta till sig Labinot Harbuzi.

Den hårdsatsande klubben har nu lyckats göra klart med två meriterande nyförvärv i jakten på avancemang till division 2.

Det är Guri Baqaj och Ali Ahmadi som återvänder från proffslivet i Italien. De ansluter från Albinoleffe respektive Reggina.

– Verkligen positivt att spelare i den här klassen själva söker sig till oss och vill spela i laget, säger Aydin Demir i KSF Prespa Birlik-ledningen, till skånskan.se.

21-årige anfallaren Guri Baqaj är fostrad i Malmö FF men har på senare år varit utlånad till Halmstads BK och LB07.

– Vi är medvetna om att det pratas om att han skulle varit besvärlig att ha att göra med i tidigare klubbar. Men han gav oss ett positivt intryck när vi satte oss ner för att diskutera med honom och det här är en bra chans för Guri att visa att det bara var prat, säger Aydin Demir till skånskan.se.

20-årige anfallaren Ali Ahmadi, som tidigare bekräftat att Landskrona BoIS och Trelleborgs FF visat intresse, slog igenom i Malmö City FC innan flytten till Italien.

– Vi blev positivt chockade av att han tog kontakt med oss. Man kan ju undra vad han ser i en division 3-förening? Men vi har spelare som Valentino Lai och då vet man att vi menar allvar. Dessutom har Ali varit borta från fotbollen lite och då passar det bra att skaffa matchvana här, säger Aydin Demir till skånskan.se.

Anledningen till att Ali Ahmadi inte riktigt blev aktuell för spel i Superettan var utbildningsbidraget. Men i division 3 utgår den inte.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus