Fotbolltransfers.com - Officiellt: Jonas Svahn och Kristofer Snarberg lämnar Jönköpings Södra
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Jonas Svahn och Kristofer Snarberg lämnar Jönköpings Södra

Publicerad: 2012-07-18 16:30 Superettan

Jonas Svahn har fått knapert med speltid i år. Nu river han kontraktet med Jönköpings Södra. Även Kristofer Snarberg lämnar.

Jonas Svahn har fått göra två inhopp i Superettan den här säsongen - vilket han inte är nöjd med. Och idag blev det klart att han lämnar Jönköpings Södra.

- Vi har tillsammans kommit fram till en överenskommelse, så att han säger upp kontraktet är helt ömsesidigt från båda parter, säger sportchefen Hans Lindbom till jnytt.se.

- Svahn har suttit på bänken nästan hela tiden, så jag förstår att han vill ha mer speltid. Husqvarna FF har visat intresse, och jag är säker på att han kommer förstärka truppen, fortsätter han.

UPPDATERING 19.00: Jönköpings Södra meddelar nu på sin officiella hemsida att Jonas Svahn lämnar för Husqvarna FF, men också att Kristofer Snarberg lämnar för Tenhults IF.

- När det gäller Snarberg handlar det om ett lån till Tenhults IF som sträcker sig under hösten, även om han lånas ut kommer vi följa honom under hösten, efter säsongen sätter vi oss ner och gör en utvärdering om framtida spel, säger sportchefen Hasse Lindbom och fortsätter:

- Med Svahn har vi tillsammans beslutat att häva kontraktet, han är inte nöjd med den ringa speltid han fått under säsongen och vi har en överenskommelse om att han får lämna till en egen vald förening. Han valde då att spela för Husqvarna FF under hösten. I och med att kontraktet är hävt är han en fri spelare, vi önskar honom lycka till i framtiden och vill tacka honom för tiden i J-Södra.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus