Fotbolltransfers.com - Officiellt: Degerfors lånar Samuelsson - Karikari återvänder till AIK
Peter Samuelsson tillbaka i Degerfors.
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Degerfors lånar Samuelsson - Karikari återvänder till AIK

Publicerad: 2012-07-13 13:31 Superettan

Degerfors IF lånar Örebro SK-anfallaren Peter Samuelsson säsongen ut. Samtidigt har AIK tagit tillbaka utlånade Kwame Karikari.

Kwame Karikari har varit utlånad till Degerfors IF de senaste månaderna. Där har anfallaren gjort fem mål på 13 matcher.

Låneavtalet gäller till 31 juli men AIK meddelar nu att det inte blir en förlängning. Karikari har fortfarande två matcher kvar att spela i Degerforströjan innan han återvänder till Solnaklubben.

– Kwame har gjort poäng som ensam, central forward i ett lag som har haft det väldigt tufft i serien, det är bra gjort. Det har varit en bra tid för honom och kommer att vara till nytta för hans prestation i AIK, säger tränaren Andreas Alm till AIK:s hemsida.

Degerfors skriver på sin hemsida att de redan gjort klart med en ersättare. Peter Samuelsson från Örebro SK lånas in.

– Efter kontakt med AIK stod det klart att AIK ville ha tillbaka Karikari när transferfönstret öppnar 1 augusti. När vi fick det beskedet tog vi direkt kontakt med ÖSK och Peter, säger tränaren Patrik Werner till klubbens hemsida och fortsätter.

– Samtidigt är det glädjande att det så snabbt löste sig med Peter och ÖSK. Peter lämnade oss inför säsongen men har haft svårt att ta plats i ÖSK. Efter första kontakten som togs igår har allt gått väldigt snabbt. Han kommer att bli spelklar från 1 augusti.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus