Fotbolltransfers.com - Officiellt: Kenneth Höie klar för Djurgårdens IF
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Kenneth Höie klar för Djurgårdens IF

Publicerad: 2012-06-25 16:22 Allsvenskan

Som väntat är norske målvakten Kenneth Höie klar för Djurgårdens IF - som nu bekräftar det hela.

Djurgårdens IF meddelar på sin officiella hemsida att Kenneth Höie är klar för klubben. Han ansluter som bosman och blir spelklar 1 augusti. Kontraktet sträcker sig över 2014.

– Under vårsäsongen har vi inte haft tillräckligt bra prestationer på målvaktssidan och därför vill vi förbättra oss. Vi har följt Kenneth Höie noggrant under våren där han började alldeles för bra i premiärmatchen mot oss, säger Magnus Pehrsson.

– Det är en komplett målvakt som utstrålar säkerhet och styr sin backlinje. Han är väldigt placeringssäker och med allsvenska mått mätt extremt bra med fötterna, fortsätter managern.

32-åringen kommer närmast från allsvenska konkurrenten IF Elfsborg.

– Det blev en nytändning för mig i år med en ny liga och ett nytt land vilket gav mig lite extra inspiration. Jag har känt mig i väldigt bra form, säger Kenneth Höie och fortsätter:

– Jag hade bara ett femmånaderskontrakt med Elfsborg så det här känns mycket bättre. Jag är 32 år och målvakter brukar hålla lite längre än utespelare så förhoppningsvis har jag många år kvar. Jag är oerhört glad över att få komma till Djurgården.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus