Fotbolltransfers.com - Ragnar Sigurdsson kan tänka sig Blåvitt: "Saknar det lite"
Foto: Bildbyrån

Ragnar Sigurdsson kan tänka sig Blåvitt: "Saknar det lite"

Publicerad: 2012-05-31 12:12 Övriga Europa

Isländske mittbacken Ragnar Sigurdsson hyllar Lars Lagerbäck, trivs i FC Köpenhamn men saknar IFK Göteborg. Och öppnar för en återkomst.

Ragnar Sigurdsson var tillbaka på Gamla Ullevi i går kväll när Island gästade Sverige i en träningslandskamp. Mittbacken var nöjd med helhetsinsatsen.

– Tråkigt att vi släpper in två mål innan vi kommer igång, för när vi gör 2-1 så tycker jag att det, fram till 3-1, är en riktigt jämn match. Vi visar att vi har ett bra lag också, säger Sigurdsson till fotbolltransfers.com.

Hur känns det med Lasse Lagerbäck som förbundskapten?

– Det känns riktigt bra, helt annat jämfört med tidigare, så jag tror att vi kommer bli mycket bättre under hans ledning.

Förra sommaren lämnade Ragnar Sigurdsson Allsvenskan och IFK Göteborg för danska storklubben FC Köpenhamn.

– Jag trivs riktigt bra i FCK. Det är mer konkurrens och helt annorlunda träning, det är lugnare. Man tränar lite smartare. Det har gått bra, men inte så bra som jag velat, säger han till fotbolltransfers.com.

Den isländske landslagsmannen har ambitioner att komma till en större liga, men har inte bråttom.

– Jag vill absolut gå vidare. Men vad jag vet finns inget intresse, jag ska träffa min agent i morgon (torsdag) faktiskt. Jag har varit i FCK i ett år, så det gäller att fortsätta. Men skulle det komma bud från en större liga så skulle jag självklart vilja titta på det, säger Sigurdsson till fotbolltransfers.com.

Vad säger du om IFK Göteborgs storsatsning inför i år?

– Det såg riktigt bra ut innan säsongen. Jag har inte sett någon hel match, utan bara sammandragen, det verkar som att man haft otur under inledningen.

Har du haft någon kontakt med Håkan Mild sedan du lämnade?

– Nej, men jag var uppe på Kamratgården igår, men det var ingen som var där. Men Ölme (Magnus Johansson) och Andrej (Häggblad) och dom var där.  Ölme visade mig hela Kamratgården, det har blivit riktigt nice.

Ragnar Sigurdssons känslor för Blåvitt har plötsligt dykt upp igen under visiten i Göteborg, och han är öppen för en återkomst i framtiden.

– Absolut, jag har inte tänkt så mycket på Göteborg sedan jag gick, men när vi kom hit till stan och jag fick träffa gamla kompisar så märker jag att jag saknar det lite, avslutar Ragnar Sigurdsson.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus