Fotbolltransfers.com - Division 4-spelaren Kreshnik Asllani aktuell för Dunfermline
Foto: Privat bild.

Division 4-spelaren Kreshnik Asllani aktuell för Dunfermline

Publicerad: 2012-04-18 19:30 Övriga Sverige

Kreshnik Asllani från Växjö BK har testat med skotska Dunfermline - som vill se mer av honom i sommar, avslöjar 21-åringen för fotbolltransfers.com.

21-årige mittfältaren Kreshnik Asllani från division 4-klubben Växjö BK kan i sommar lämna för skotska Premier League. Han har redan avklarat ett provspel med Dunfermline - som vill se mer av honom.

– Efteråt fick jag reda på att Dunfermlines manager hade gillat mig och att de vill ha ner mig igen på ett nytt provspel, då åker jag troligtvis ner i slutet av juni när de drar igång sin försäsong, säger Asllani till fotbolltransfers.com.

– Och då vill de att jag är där i två-tre veckor och tränar samt spelar träningsmatcher med dem, så att de kan få en bättre bild av hur jag är som spelare, fortsätter han.

Kreshnik Asllani är nöjd med sitt första provspel och ser fram emot att återvända i sommar, och nyttjar tiden fram till dess för att förbereda sig.

– Det var en häftig upplevelse att se hur proffsen har det och vilken nivå dem ligger på. Jag blev väl mottagen och allt kändes proffsigt. Jag gjorde en träning och en match bara och jag är överlag nöjd med min prestation därborta, säger han och fortsätter:

– Inför kommande provspel så känns det som om jag kan komma mer förberedd, då jag inför detta provspel fick veta att jag skulle åka dit endast fem dagar innan avresa, men nu kan jag ladda och träna ordentligt i många veckor innan det är dags att bege sig dit igen, nu vet jag vad jag kan förvänta mig och hela den biten.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus