Fotbolltransfers.com - Officiellt: Pavey och Istrefi förstärker Ljungskile SK
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Pavey och Istrefi förstärker Ljungskile SK

Publicerad: 2012-03-31 23:03 Superettan

Det är inte bara Kenny Pavey som ansluter till Ljungskile SK i sista minuten. Klubben lånar GAIS-talangen Gzim Istrefi.

Kenny Pavey bekräftade under dagen att det mesta talar för att han skriver på för Ljungskile SK. Det enda som kan sätta stopp är tiden.

– De (LSK) är på väg hem till mig. Sist jag pratade med dem var de i Norrköping. Så vid elvatiden i kväll (lördag) ska vi nog vara på förbundet och lämna över alla papper. Skönt att ha bestämt sig, säger han till Bohusläningen.

Varför blev det Ljungskile?

– De tog mig till Sverige och jag känner många i klubben och samhället. Jag har sagt att jag vill komma tillbaka och spela för dem igen och nu var det möjligt.

Ljungskile SK värvar även anfallstalangen Gzim Istrefi från GAIS. Det handlar om ett lån, bekräftar sportchefen Lennart Göransson för Bohusläningen.

För Pavey handlar det om ett treårskontrakt som han har en option på att bryta efter första säsongen, bekräftade han för fotbolltransfers.com under lördagen.

UPPDATERING: LSK bekräftar nu övergångarna på sin officiella hemsida.

 – 23:40 igår kväll blev det klart! Det är med stor glädje vi hälsar Kenny välkommen tillbaka till klubben. Jag tror alla vet vad han betytt för föreningen genom åren och vi är oerhört glada att han valt oss. I Kenny får vi en riktig ledarfigur som kan spela både ytterback, yttermittfältare och även anfallare. Han kommer bli en riktig temperaturhöjare för oss, säger sportchefen Lennart Göransson.

Lånet av Gzim Istrefi sträcker sig över hela säsongen.

– Extra roligt med ännu en lokal spelare. Han besitter kunskaper vi har behov av just nu och han kompletterar de anfallare vi har sedan tidigare. Han är en tuff och frän spelare som är duktig på att bana väg både för sig själv och sina lagkamrater, säger Lennart Göransson.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus