Fotbolltransfers.com - Officiellt: Tobias Grahn klar för Örebro SK
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Tobias Grahn klar för Örebro SK

Publicerad: 2012-02-03 15:12 Allsvenskan

Tobias Grahn lämnar Mjällby AIF för spel i Örebro SK. Övergången bekräftas nu. "Han är precis den pusselbit vi behöver för att tillföra vår spelartrupp en ytterligare dimension", säger sportchefen.

Örebro SK meddelar på sin officiella hemsida att man värvar Tobias Grahn från seriekonkurrenten till Mjällby AIF.

– Vi har sökt en ledare av Tobias karaktär en längre tid, han är precis den pusselbit vi behöver för att tillföra vår spelartrupp en ytterligare dimension. En extrem vinnartyp som ställer höga krav både på sig själv och på sin omgivning, säger sportchefen Lennart Sjögren.

– Vi har fört samtal med Tobias under en längre tid. Klubben är oerhört stolta över att kunna presentera detta nyförvärv som ytterligare stärker vårt mittfält. Med denna rekrytering har vi definitivt ett av Allsvenskans bästa mittfält, fortsätter han.

Tobias Grahn om flytten:

– ÖSK har hela tiden varit mitt första alternativ i Sverige vi har haft en mycket bra dialog. Jag har haft en hel del förfrågningar från europeiska klubbar som jag velat utvärdera. Det har varit viktigt för mig att ta god tid i beslutet av ny klubb, jag har nu landat och känner mig oerhört motiverad att bidra till att ta ÖSK mot toppen igen.

Tobias Grahn har skrivit på för två år.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus