Fotbolltransfers.com - KLART: Ahmet Özdemirok till Varbergs BoIS
FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Privat

KLART: Ahmet Özdemirok till Varbergs BoIS

Publicerad: 2012-01-09 19:45 Superettan

Fotbolltransfers.com kan avslöja att försvararen Ahmet Özdemirok är klar för Varbergs BoIS. Han har skrivit på för två år och väljer bort spel i MLS. "Nu kan jag kombinera civil karriär med elitfotboll".

Fotbolltransfers.com kunde i helgen avslöja att Ahmet Özdemirok valt att lämna Syrianska FC. MLS-klubben Montreal Impact har visat seriöst intresse.

Men försvararen väljer Varbergs BoIS på grund av studier. Det bekräftar 30-åringen för fotbolltransfers.com.

– Jag har precis skrivit på. Jag kommer att plugga på Göteborgs universitet. Jag ska bli lärare. Då är det naturligt att hitta en klubb i området. Jag tror på Varbergs satsning, det är en bra klubb, de verkar ha harmoni och har en bra tränare. Det känns rätt. Rätt steg, i rätt riktning, säger Özdemirok till fotbolltransfers.com och fortsätter:

– Lösningen innebär att jag kan satsa på min civila karriär men spela elitfotboll. Jag tror att jag kommer kunna hjälpa Varberg. Det är absolut ingen mellanstation, jag försöker inte avrunda nu. Jag tycker att det är en stor utmaning som nykomling i Superettan. Jag ser motivationen och moroten i det här. Tror det blir bra för bägge parter.

Ahmet Özdemirok har undertecknat ett tvåårsavtal med Superettanklubben.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com