Fotbolltransfers.com - Officiellt: Markus Holgersson lämnar Helsingborgs IF
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Markus Holgersson lämnar Helsingborgs IF

Publicerad: 2012-01-02 14:15 Allsvenskan

Helsingborgs IF kommer inte överens med Markus Holgersson om ett nytt kontrakt. Nu bekräftar klubben att mittbacken lämnar. "Vi tycker det är synd att vi tappar honom", säger sportchefen Jesper Jansson.

Helsingborgs IF meddelar på sin officiella hemsida att Markus Holgersson lämnar klubben då man inte kommer överens om en kontraktsförlängning.

– Markus var en av dem som höll jämnast nivå under guldåret och har varit till stor nytta för oss. Vi tycker det är synd att vi tappar honom, men vi respekterar hans val att gå vidare, säger HIF:s sportchef Jesper Jansson.

Anledningen till at Markus Holgersson nobbar Helsingborg är att han fått anbud från utlandet.

– Markus har fått ett attraktivt utlandsförslag. Som jag har förstått det så är det inte hundraprocentigt klart, men det lär det väl bli ganska snart, säger sportchefen till Fotbolldirekt och fortsätter:

– Vi har ju haft en kontinuerlig dialog med Markus hela tiden, men rent ekonomiskt har vi varit överens sen länge. Det är inte så att vi suttit och diskuterat just det fram och tillbaka. Men Markus har varit öppen med att han vill testa att ta nästa steg och nu har han fått en möjlighet till det.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus