Fotbolltransfers.com - Officiellt: Labinot Harbuzi bryter med Genclerbirligi
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Labinot Harbuzi bryter med Genclerbirligi

Publicerad: 2011-12-20 17:46 Utlandsproffs

Den svenske mittfältaren Labinot Harbuzi lämnar turkiska Genclerbirligi efter 2,5 år. I dag kom parterna överens om att bryta kontraktet. "Han är fri att gå till vilken klubb han vill", säger agenten.

25-årige mittfältaren Labinot Harbuzi lämnade Malmö FF för turkiska Genclerbirligi sommaren 2009. Nu bryter han kontraktet i förtid.

– "Labbe" har varit där ett bra tag och har velat lämna klubben en tid, men presidenten har vägrat. Då har motivationen gått ner lite, säger agenten Hasan Cetinkaya till Sportbladet.

Hur kunde klubben gå med att bryta kontraktet?

– Vi lyckades övertala presidenten till sist. Vi har kommit fram till något som gynnar alla parter, en överenskommelse som alla är nöjda med. "Labbe" har presterat för klubben och det har kommit bud från stora klubbar men presidenten har vägrat att sälja.

– Då har besvikelsen börjat komma. Han tänkte att Genclerbirligi skulle vara ett bra skyltfönster om han presterat som han gjort.

Vad händer nu?

– Han är fri att gå till vilken klubb han vill, så nu sätter det arbetet igång, säger Cetinkaya till Sportbladet.

Agenten menar att det inte finns något huvudspår för Harbuzi utan är öppen för det mesta.

Den turkiska klubben bekräftar också på sin officiella hemsida att man brutit kontrektet med Labinot Harbuzi - som sträckte sig till sommaren 2013.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus