Fotbolltransfers.com - Omid Nazari lämnar Malmö FF - nära Ängelholms FF
Foto: Bildbyrån

Omid Nazari lämnar Malmö FF - nära Ängelholms FF

Publicerad: 2011-12-15 10:00 Allsvenskan

Malmö FF bekräftar att Omid Nazari inte får förlängt kontrakt. Och en övergång är nu nära till Ängelholms FF - dit han delvis var utlånad den gångna säsongen. Klubbarna diskuterar utbildningsbidraget.

20-årige mittfältaren Omid Nazari sitter på ett utgående kontrakt med Malmö FF och får ingen förlängning.

– Nej, det blir det inte. Men vi ska försöka hitta en ny modell, som bygger kring utbildningsbidraget som i hans fall är runt 200 000 kronor, säger sportchefen Per Ågren till Sydsvenskan.

– Tanken är att genom att inte blanda in den de närmaste två säsongerna, ska det öppna möjligheter för oss att till ett rimligt pris kunna ta tillbaka Omid Nazari om han utvecklas som vi hoppas, fortsätter han.

I dagsläget vill MFF enbart köra med den här modellen med just Omid Nazari.

– Men det kan förändras. Vi ska komma ihåg att det är ett långt transferfönster som väntar och det är många klubbar, framför allt i Superettan, som hugger på våra unga spelare som inte fått så mycket matchtid i år, säger Per Ågren till Sydsvenskan.

Av allt att döma hamnar Omid Nazari i Ängelholms FF - som han under den gångna säsongen var utlånad till.

– Jag räknar väl med att det ska lösa sig, det är bara en del detaljer som återstår och bland annat måste vi diskustera det här med utbildningsbidraget, säger ÄFF:s sportchef Stavros Papadopoulos till HD.se.

– Men vi är i stort sett överens med Omid och vi är överens med MFF, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus