Fotbolltransfers.com - Officiellt: Mattias Mete klar för Åtvidabergs FF
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Mattias Mete klar för Åtvidabergs FF

Publicerad: 2011-12-02 15:00 Allsvenskan

Fotbolltransfers.com kunde redan för en månad sedan avslöja att Åtvidabergs FF ville ha Mattias Mete. Nu har den allsvenska nykomlingen köpt loss målgöraren från Västerås SK.

Åtvidabergs FF meddelar på sin officiella hemsida att man gjort klart med Mattias Mete - som den gångna säsongen gjorde 12 mål i Superettan för Västerås SK.

– Mattias har imponerat som målskytt de senaste åren med 12 mål i ett lag som åkte ur Superettan och han gjorde 16 mål i division I dessförinnan. Det är en kraftfull spelare, som är stark och duktig både i bollmottagning och med spelet inne i boxen, kommenterar sportgruppen och fortsätter: 

– Vi såg honom flera tillfällen den gångna säsongen och lade då märke till hans kvaliteter, inte minst i matcherna mot ÅFF då han visade att han är en löpstark forward.

24-åringen har skrivit på för tre år med Åtvidaberg. Västerås SK bekräftar också försäljningen på sin officiella hemsida. 

– Vi är mycket nöjda också med den här affären, säger VSK:s ordförande Peter Brandt och fortsätter:

– Mattias Mete deklarerade tidigt ett önskemål om att få fortsätta sin karriär på en högre nivå och eftersom övergången har en stor ekonomisk uppsida gick vi med på detta.

Mattias Mete är mycket nöjd med flytten.

– Jag har siktat på allsvenskan länge och det känns skönt att allt är klart, säger Mete till VSK:s hemsida.

Hur ser du på dina möjligheter?

– Jag kommer dit som ny men målet är självklart att ta en plats i startelvan.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus