Fotbolltransfers.com - AIK skriver korttidskontrakt med Fällman: "En chansning"
Foto: Bildbyrån

AIK skriver korttidskontrakt med Fällman: "En chansning"

Publicerad: 2011-11-30 10:18 Allsvenskan

Efter tre säsonger i samarbetsklubben Väsby United flyttas David Fällman nu upp till AIK. I dagarna skriver han på ett korttidskontrakt på tre månader. "Nu är jag på rätt väg", säger mittbacken.

21-årige mittbacken David Fällman förstärker AIK. Åtminstone under försäsongen. Efter tre säsonger i Väsby United kommer han inom kort skriva på ett korttidskontrakt med den allsvenska klubben.

– Det är det här jag har kämpat för i tre år när jag varit i Väsby. Nu är jag på rätt väg, säger Fällman till Folket och fortsätter:

– Det är en liten chansning eftersom jag kan stå klubblös från första mars. Men va fan, det skulle kännas fel att tacka nej nu när jag väl får chansen. Det är bara att ta tillvara på tillfället och köra.

Konkurrens är stenhård. I AIK finns redan mittbackar som Alexander Milosevic, Niklas Backman och Per Karlsson.

– De är jäkligt duktiga, men man vet aldrig vad som händer och om någon av dem försvinner, säger Fällman till Folket.

Men David Fällman kan även spela ute till höger i backlinjen. Och känner ingen vidare press att leverera under sina tre månader.

– AIK har följt mig i tre år och vet hur jag spelar. Jag ska bara vara mig själv, men visst måste jag höja mig ett snäpp gentemot Väsbyträningarna för att visa att jag har i laget att göra.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus