Fotbolltransfers.com - Mats Solheim valde Kalmar FF framför Tippeligan
Foto: Bildbyrån

Mats Solheim valde Kalmar FF framför Tippeligan

Publicerad: 2011-11-29 12:28 Allsvenskan

Mats Solheim lämnar lilla Sogndal - som precis klarade sig kvar i Tippeligan. Nu avslöjar högerbacken att han hade anbud från andra klubbar i norska högstaligan. Men ville ha en ny utmaning i Kalmar FF.

23-årige högerbacken Mats Solheim ansluter till Kalmar FF efter nyår. Nu avslöjar han att det är utmaningen att spela i ett nytt land som lockar.

– Jag hade en del erbjudanden från andra Tippeliga-lag i Norge, men på ett sätt tycker jag att det ska bli skönt att göra något helt annorlunda som inte många får chansen att vara med om. Och jag fick ett väldigt bra intryck av Kalmar och främst sättet de vill spela fotboll på, säger Solheim till Barometern.

Han ansluter från Sogndal - som precis klarade sig kvar i Tippeligan. På hans position finns redan Mattias Johansson. Men Solheim räknar med att spela högerback.

– Jag är helt inställd på att spela högerback, det är det jag gjort de senaste åren här och det har gått bra. Sedan vet jag att det finns en ung spelare i Kalmar som är högerback och som är väldigt bra. Men det är tydligen inte helt omöjligt att han kommer att bli såld. Vi får se, men jag är som sagt helt inställd på och hoppas få spela högerback, säger han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus