Fotbolltransfers.com - Malmö FF testar fler talanger - bjuder in Emil Krafth
Foto: Bildbyrån

Malmö FF testar fler talanger - bjuder in Emil Krafth

Publicerad: 2011-11-09 16:57 Allsvenskan

Efter Filip Tronêt testar nu Malmö FF fler talanger. En av dem är Östers IF:s mycket eftertraktade ytterback Emil Krafth. Den andre är Ayanda Nkili från IFK Hässleholm.

De senaste åren har Malmö FF byggt sina framgångar genom att värva, satsa på och förädla unga talanger. I dagarna plockades man in mittfältstalangen Filip Tronêt från Västerås SK på provspel.

Nu bjuder man även in den extremt eftertraktade ytterbacken Emil Krafth. 17-åringen har den gångna säsongen varit ordinarie i Östers IF, och har för fotbolltransfers.com tidigare berättat att klubbar som MFF och Helsingborgs IF visat intresse.

Även utlänska klubbar har visat intresse för Emil Krafth. Bland annat har Glasgow Rangers fått ett bud nobbat. MFF skriver nu på sin officiella hemsida att från och med på fredag testar med laget i fyra träningar.

Men MFF testar även ytterligare en talang. Nämligen Ayanda Nkili från IFK Hässleholm. Den 21-årige försvararen är fostrad i den sydafrikanska talangfabriken Stars of Africa - samma akademi som May Mahlangu kommer ifrån.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus