Fotbolltransfers.com - Officiellt: Mehmeti och Garaca lämnar Malmö FF
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Mehmeti och Garaca lämnar Malmö FF

Publicerad: 2011-10-27 16:49 Allsvenskan

Agon Mehmeti och Dejan Garaca har tidigare bekräftat att de inte blir kvar i Malmö FF. Nu bekräftar klubben det officiellt. Vidare berättar Miljan Mutavdzic att han gärna antar en ny utmaning.

Malmö FF meddelar på sin officiella hemsida att Agon Mehmeti och Dejan Garaca lämnar klubben efter säsongen i samband med att deras kontrakt löper ut.

Sportchefen Per Ågren om Agon Mehmeti:

– Det känns som Agon är född in i klubben eftersom han varit med så länge. Också väldig lojal och omtyckt. En kille som är lättsam att ha och göra med och det är alltid nära till skratt.

– Agon ger väldigt mycket energi till gruppen. En spelare med potential att bli en skyttekung och som vi hoppades på att vi skulle få utveckla några år till. Men det har varit andra klubbar som också sett hans potential och som redan nu vill knyta honom till sig. Det får vi tyvärr acceptera och önska honom lycka till.

Ågren om Dejan Garaca:

– Dejan har varit fyra år i klubben och haft en svår uppgift i att vara tredjevalet som målvakt. Men trots att han inte har fått spela så många matcher som han hoppats på så har han gjort ett fantastiskt jobb, varit lojal mot klubben och han är omtyckt av gruppen.

– Dejan behöver spela matcher för sin utveckling och det kan vi inte erbjuda i det korta perspektivet och därför önskar vi honom lycka till och hoppas att han tar de kliven han behöver för att bli en allsvensk målvakt för det har han potential att bli. Vi kommer att ha ögonen på honom framöver.

Vidare kan Miljan Mutavdzic - som har ett år kvar på kontraktet - lämna Malmö FF. Klubben har rätten att bryta om de vill.

– Jag trivs bra här och jag är glad så länge jag får spela så här mycket. Men jag tror att det bästa kanske är att jag hittar en ny utmaning. Men som sagt, jag trivs bra här, säger han till sportal.se.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus