Fotbolltransfers.com - Mjällby AIF testar fem division 1-spelare under veckan
Foto: Bildbyrån

Mjällby AIF testar fem division 1-spelare under veckan

Publicerad: 2011-10-24 10:33 Allsvenskan

Sista omgången av Allsvenskan är avslutad. Då passar Mjällby AIF att testa fem division 1-spelare med utgående kontrakt.

Fotbolltransfers.com har tidigare rapporterat att Mjällby AIF kan tappa flera viktiga spelare. Men man har redan börjat titta på nyförvärv till nästa säsong. Flera spelare i degraderade Trelleborgs FF och Halmstads BK är aktuella.

Nu kommer klubben även att titta närmare på spelare från division 1. Fem spelare ska träna med klubben under veckan. Mohammed Saied från BK Forward, Valsta Syrianska-duon Owin Omuduemeke och Sunday Abohwo samt Akropolis-spelarna Jonas Gustafsson och Sotirios Papagiannopoulos.

– Alla ska provspela med Mjällby under veckan och spela någon testmatch. De har gjort ett bra jobb där de alla haft en bra säsong och jag är inte förvånad att Mjällby vill titta på dem, säger agenten Innocent Okeke, som representerar alla fem, till fotbolltransfers.com.

– Det finns andra klubbar med i bilden också som vi ska ta ställning till. Mohammed Saied har fått en inbjudan från en annan allsvensk klubb, men vi avvaktar med det just nu, fortsätter han.

Utöver dessa fem spelare testar Mjällby ytterligare sex stycken, skriver BLT. Det handlar om:

Ayanda Nkili, IFK Hässleholm
Jetullah Bahtiri, IFK Trelleborg
Antony Dafaa Clement, Karlskrona AIF
Emad Javanmiri, Ankaret
Robin Simovic, IFK Klagshamn
Samir Blekic, Sölvesborgs GIF

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Jakob Celik
jakob.celik@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus