Fotbolltransfers.com - Patrik Ingelsten vill avsluta karriären i Kalmar FF
Foto: Bildbyrån

Patrik Ingelsten vill avsluta karriären i Kalmar FF

Publicerad: 2011-10-11 17:18 Utlandsproffs

Viking Stavangers svenske anfallare Patrik Ingelsten har haft ett år av skadehelvete. Nu tar han hjälp av Ole Gunnar Solskjaer. Och berättar att han gärna vill avsluta i Kalmar FF om några år.

Åge Hareide är tränare i Viking Stavanger. Lagets svenske anfallare Patrik Ingelsten har varit skadad och rehabtränat sedan en broskoperation i mars.

För att uppmuntra sin spelare tog tränaren med Ingelsten till Molde för ett möte med Ole Gunnar Solskjaer - som under tiden i Manchester United genomfört samma operation.

– Hareide känner Solskjaer och fixade ett möte uppe i Molde. Ett väldigt inspirerande samtal, kul att få prata med en sådan stor spelare som dessutom har samma erfarenheter, säger Ingelsten till FotbollDirekt.se och fortsätter:

– Det blir lätt lite väl medicinskt att förklara exakt vilka tips han kom med, men det var bra grejer om vad man ska göra och inte göra vid den här typen av skador. Solskjaer berättade också att Ji Sung Park i Manchester United hade haft samma skada och kommit tillbaka, det var också inspirerande att höra.

Ingelsten har kontrakt med den norska klubben i två år till. Men just nu tänker han inte på framtiden. Men en återkomst i Kalmar FF finns i åtanke.

– När jag gick utomlands första gången så tänkte man på det. Nu är det bara bli frisk och komma tillbaka i spel, sedan kanske man kan planera för framtiden. Jag hoppas kunna spela tills jag är 34-35. Men att komma hem och avsluta karriären i Kalmar vore fantastiskt, visst, säger han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Spelarprofiler

Klubbar

Kommentarer skapas med Disqus