Fotbolltransfers.com - Officiellt: Jonas Olsson lämnar IFK Göteborg efter säsongen
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Jonas Olsson lämnar IFK Göteborg efter säsongen

Publicerad: 2011-09-08 16:33 Allsvenskan

IFK Göteborg bekräftar nu att Jonas Olsson, Stefan Rehn och Teddy Olausson lämnar klubben efter säsongen. "Tre oerhört kompetenta tränare och underbara människor", säger Håkan Mild.

Nu står det klart att IFK Göteborg kommer att anlita en ny tränarstab inför nästa säsong. För på sin officiella hemsida meddelar man att Jonas Olsson, Stefan Rehn och Teddy Olausson lämnar efter säsongen.

– Fem år är en ganska lång tid i den här branschen och det känns som om tiden är mogen för nya utmaningar, det gäller såväl för IFK Göteborg som för Jonas, Stefan och Teddy, säger sportchefen Håkan Mild.

– De har gjort oss till mästare i både serien och cupen. Dessutom haft en stor betydelse då vi höjt nivån på allting kring vår seniorverksamhet. Tre oerhört kompetenta tränare och underbara människor, fortsätter han.

Tidigare har det ryktats att Mikael Stahre redan är klar som huvudtränare till nästa säsong. Enligt sportchefen är ingenting klart än.

– Det är ett arbete och en process som får ta sin tid. Nu ska vi först och främst fokusera på att avsluta den här säsongen på ett bra vis. Vi ska klättra uppåt i allsvenskan och ta oss hela vägen i svenska cupen, säger Håkan Mild.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda