Fotbolltransfers.com - Mikkel Jensen till Karlbergs BK i division 3
Foto: Bildbyrån

Mikkel Jensen till Karlbergs BK i division 3

Publicerad: 2011-09-06 11:21 Övriga Sverige

I februari fick Mikkel Jensen beskedet att han inte längre ingick i Brommapojkarnas planer. Nu har den danske mittfältaren hittat en ny klubb - i division 3. Han blir spelande assisterande tränare i Karlbergs BK.

Han har spelat över 100 allsvenska matcher för Hammarby IF innan han lämnade för IF Brommapojkarna sommaren 2010. Där blev det inte många matcher på grund av skadebekymmer.

Inför den här säsongen fick Mikkel Jensen beskedet att han inte längre var önskvärd i BP. Och har varit kontraktslös sedan dess. Men nu har han skrivit på för storsatsande division 3-klubben Karlbergs BK.

– Det finns en proffsig inställning i laget och alla är väldigt taggade. Ambitionen fick mig att vilja vara med. Här vill man inte vara något mittenlag och det gillar jag, säger Mikkel Jensen till Vi i Vasastan.

Hans roll är spelande assisterande tränare. Samtidigt har den danske slitvargen kommit in på Handelshögskolan.

– Jag har försökt att pussla ihop mitt privatliv den senaste tiden. Nu när jag kommer att plugga på Handels har jag inte tid att träna fem gånger i veckan och sen match på det. Därför passar Karlberg mig.

Men i första taget kommer Mikkel Jensen inte att spela.

– Jag ser ingen mening med att ta någon annans plats, det känns inte som det behövs än så länge. Men om vi får många skador och avstängningar så, säger han. 

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus